VLOERVERWARMING VERDELERS


Vloerverwarming verdelers zijn noodzakelijk bij het aanleggen van vloerverwarming in uw woning/pand. Persleidingsystemen.nl biedt een ruim assortiment verdelers gemaakt van hoogwaardig RVS met wartelmoer.

U heeft de keuze uit drie soorten verdelers voorzien van een relatief stille en energiezuinige Wilo A-label pomp: met bovenaansluiting, met onderaansluiting of voor stadsverwarming. Of een vloerverwarming verdeler zonder pomp. De vloerverwarming verdelers zijn geschikt voor vloerverwarmings- en wandverwarmingssystemen en zijn voorzien van uitstekende hydraulische eigenschappen voor een optimale balans en systeemrendement. Er kunnen twee tot twaalf groepen worden aangesloten op de verdelers.
Een voordeel van de Fix vloerverwarming verdelers is dat de aanvoer en retour groepen boven elkaar staan in plaats van achter elkaar. Dit maakt dat u overal goed bij komt en de verdelers zeer montagevriendelijk zijn.

De werking van een vloerverwarming verdeler is eenvoudig:
- De thermostaatkraan van de verdeler regelt automatisch de toevoer van warm en koud water en schakelt de pomp uit bij een te hoge temperatuur.
- De A-label pomp circuleert het water en hier wordt warm water aan toegevoegd door de cv-installatie wanneer de temperatuur te laag wordt.
- De sensor in de verdeelkoker registreert de temperatuur van het water en geeft een signaal aan de thermostaat om deze te verhogen of te verlagen.
- De verdeler zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het water en de warmte onder de vloer.

De verdelers worden geleverd inclusief geluidsdempende muurbeugels.
Sorteer op:
zoek
 
>
powered by myShop.com

De waardering van www.persleidingsystemen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3/ 10 gebaseerd op 17 reviews.