Aanbieding

Maincor flexibele buis
16 x 2 mm 100 meter

Maincor flexibele buis 16 x 2 mm 100 meter

De Maincor flexibele buis is een druk resistente, zuurstofdichte meerlaags compositie buis met het KIWA keurmerk. Hierdoor is de compositiebuis perfect te gebruiken in sanitair- en (vloer)verwarmingsinstallaties.
Maincor flexibele buis 16 x 2 mm 100 meter

Tip

Maincor flexibele buis met isolatie
16 x 2 mm 50 meter

Maincor flexibele buis met isolatie 16 x 2 mm 50 meter blauw

Dankzij de 6 mm isolatie van polyethyleenschuim met gesloten celstructuur en dampkering met scheurresistent weefsel wordt de thermische geleidbaarheid van 0,040 W/mK gerealiseerd. De isolatie is dampdicht.
Maincor flexibele buis met isolatie 16 x 2 mm 50 meter blauw

Uitgelicht

Fix vloerverwarming verdeler
RVS 6-groeps onderaansluiting

Fix vloerverwarming verdeler met Wilo pomp RVS 6-groeps onderaansluiting

Het warmwatersysteem van de Fix vloerverwarming verdeler is rendabel en wordt met de betrouwbare Wilo Yonos Para A-label circulatiepomp veilig rondgepompt. Wordt geleverd inclusief geluiddempende muurbeugels
Fix vloerverwarming verdeler met Wilo pomp RVS 6-groeps onderaansluiting


Betrouwbare en snelle levering Webwinkelkeur Persleidingsystemen Vanaf €100,- gratis verzenden binnen Nederland

Flexibele buis


Op Persleidingsystemen.nl vindt u een groot assortiment flexibele buizen gemaakt van PE-RT: buis op rol, op lengte, met isolatie of in mantelbuis. Verkrijgbaar in gangbare maten zoals: 16 x 2,0 en 20 x 2,25 mm, maar ook grotere diameters. Wilt u meer weten over de voordelen van een flexibele buis? Klik dan op "Meer informatie".

Het voordeel van een flexibele buis

Perskoppeling


Rechte perskoppelingen, T-stuk perskoppelingen, knie perskoppelingen en verlopende perskoppelingen vindt u allemaal in het assortiment van Persleidingsystemen.nl. Alle perskoppelingen zijn gemakkelijk te installeren, voldoen aan de eisen van KIWA en zijn geschikt voor installatie van buissystemen voor cv, vloerverwarming en sanitair.

Perskoppelingen

Vloerverwarming


Vloerverwarming is een duurzame investering die uw huis nog comfortabeler en hygiënischer maakt. De warmte die vloerverwarming afgeeft wordt gelijkmatig en optimaal verspreid, de gevoelstemperatuur ligt hoger, dus de thermostaat kan lager. Persleidingsystemen.nl heeft een ruim assortiment vloerverwarming artikelen.

Vloerverwarming

Chat met Persleidingsystemen.nl

Chat

Op werkdagen van 08:00 tot 16:30
kunt u live met ons chatten.

mail met Persleidingsystemen.nl

E-mail

Stuur een e-mail naar:
info@persleidingsystemen.nl

Telefoonnummer Persleidingsystemen.nl

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken via:
072-5145040


Persleidingsystemen.nl


Bent u op zoek naar flexibele buis, perskoppelingen en vloerverwarmingsverdelers? Persleidingsystemen levert buizen en fittingen tegen de scherpste prijzen! De buizen zijn KIWA-, DVGW- en -VGW-gecertificeerd, waardoor onze producten aan de strikte normen voldoen die worden gesteld bij grote commerciele bouwprojecten.

Bij Persleidingsystemen staat de klanttevredenheid van de installateur en de eindgebruiker op de eerste plaats. Ons assortiment bestaat uit ruim 200 artikelen die rechtstreeks aan de klant in Nederland worden geleverd voor de scherpste prijzen en de beste service! Daarnaast geniet u van snelle leveringen, doordat Persleidingsystemen.nl alle artikelen in haar assortiment uit voorraad levert.

Wilt u weten wat de voordelen van een meerlagenbuis zijn? Of de beste methode om een perskoppeling te installeren? Op de pagina met Persleidingsystemen informatie vindt u meer informatie over Persleidingsystemen en de installatie daarvan.

De waardering van www.persleidingsystemen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.4/ 10 gebaseerd op 20 reviews.